flamme.svg

Erkend agentschap voor de Olympische Spelen
sinds Londen 2012

star.svg

Officiële en exclusieve ticketverkoop,
verzekerde beschikbaarheid

lock.svg

Veilige online betaling, mogelijkheid tot betalen
in 3 termijnen voor uw verblijf zonder extra kosten

japan.svg

Kennis over Japan,
Hotline 7j /7

We begrijpen dat er met online reservaties een groot vertrouwen van uw kant wordt gevergd. Wij nemen dit vertrouwen zeer serieus en zien daarom de beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens als onze eerste prioriteit. Dit privacy beleid is van toepassing op gegevens die zijn verzameld op de websites van de Eventeam Group.

Door naar https://jo2020.eventeam.fr te gaan, stemt u ermee in dat de Eventeam Group de hieronder vermelde persoonlijke gegevens verzamelt, verwerkt en gebruikt.

1 - Verantwoordelijke voor het behandelen van de gegevens

De verwerking van persoonlijke informatie die wordt meegedeeld aan de Eventeam Group valt in zijn geheel onder de verantwoordelijkheid van de heer ALBOUY Jérôme, directeur Ontwikkeling en Communicatie, die gemachtigd is met de gegevensbescherming en kan gecontacteerd worden per telefoon (+33 1 55 60 10 60) of per e-mail (jerome.albouy@eventeam-group.com).

2 - Wat soort klantengegevens verzamelt de Eventeam Group ?

De klantinformatie die we verzamelen, helpt ons om uw ervaring op onze websites voortdurend aan te passen en te verbeteren.

Wij gebruiken deze informatie om de boekingen en de bijkomende voorschriften te verwerken, en met u te communiceren over uw bestellingen, producten, diensten en promoties. Alsook om onze bestanden bij te houden en bij te werken.

Daarbovenop gebruiken we deze informatie om onze websites te verbeteren, om fraude of misbruik op onze website te voorkomen of te detecteren; en om derden toe te staan technische, logistieke of andere diensten namens ons te verlenen.

Wij ontvangen en bewaren alle gegevens die u op onze website invoert of die u op een andere manier aan ons communiceert. Dit omvat alle identificatiegegevens ("persoonlijke gegevens"), betreffende uw voornaam, uw naam, uw telefoonnummer, uw post- en e-mailadressen en, als u via onze site boekt, de gegevens die op uw kredietkaart vermeld staan: kaartnummer, naam van de kaarthouder, vervaldatum en veiligheidscode.

3 - Hieronder vindt u welke soort informatie we verzamelen

Informatie die u ons verstrekt

Wij verzamelen en bewaren alle informatie die u ons verstrekt via onze website of via welke andere manier ook. U kunt ervoor kiezen om ons bepaalde informatie niet toe te vertrouwen, maar deze beslissing kan er echter voor zorgen dat wij u geen optimale diensten kunnen aanbieden. Wij gebruiken de informatie die u ons toevertrouwt in het bijzonder om te reageren op uw verzoeken, maar ook om uw toekomstige aankopen te personaliseren en om met u te communiceren.

Automatisch verzamelde informatie

Elke keer u contact met ons opneemt, ontvangen en registreren wij specifieke informatie. Net als vele andere websites gebruiken we 'cookies' en ontvangen we specifieke informatie wanneer uw browser toegang krijgt tot onze websites of tot advertenties en andere inhoud gepost op websites door of namens de Eventeam Group.

E-mail informatie

Indien uw computer dit toestaat, ontvangen wij een melding wanneer u onze mails opent. Dit is om een oog te houden op hoe nuttig en waardevol onze e-mails zijn. We vergelijken onze klantenlijsten ook met klantenlijsten van andere bedrijven om te voorkomen dat er nutteloze e-mails worden verstuurd naar onze cliënten. Als u geen e-mails van ons wenst te ontvangen, kunt u ons dit laten weten via de link onderaan onze e-mails.

4 - Hoe gebruiken wij uw gegevens ?

Wij gebruiken uw kredietkaartgegevens (zoals kredietkaartnummer, naam van de kaarthouder, vervaldatum en beveiligingscode) om de reserveringen die u op onze website bevestigt te voltooien.

We gebruiken de resterende gegevens voor de volgende algemene doeleinden: om u producten en diensten te leveren die u aanvraagt, om reisbevestigingen en updates te communiceren, voor de verwerking van facturen en de verzending van reismeldingen, voor algemene communicatie, om een antwoord te bieden op uw vragen en opmerkingen, om indien nodig contact met u op te nemen als onderdeel van de klantenservice, om de interesse in onze producten, diensten en website te evalueren en te verbeteren, om u per e-mail of per post op de hoogte te stellen van onze speciale aanbiedingen, producten en diensten met betrekking tot uw reis, om uw ervaring met Eventeam op een of andere manier aan te passen en te verbeteren, en om u te belonen met klanten- en kortingscampagnes waar u zelf voor heeft gekozen, om persoonlijke informatie aan te vragen, in het bijzonder door middel van enquêtes, om geschillen op te lossen, om royalty’s te verzamelen of een probleem op te lossen, om mogelijk illegale activiteiten te voorkomen, om de Gebruiksvoorwaarden uit te voeren en om elke andere reden die wordt beschreven in de betreffende paragraaf over de verzameling van gegevens.

5 - Met wie delen we uw gegevens ?

De Eventeam Group kan uw gegevens delen met de volgende entiteiten:

Leveranciers: zoals hotels, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en activiteitenaanbieders die betrokken zijn bij uw reisboekingen. Op alle websites van de Eventeam Group worden alle services die door externe leveranciers geleverd worden als zodanig beschreven. Houd er rekening mee dat deze providers kunnen gevestigd zijn in landen die mogelijk niet hetzelfde niveau bieden aan persoonlijke gegevensbescherming ten opzichte van het Franse recht. We raden u aan het privacy beleid te lezen van alle externe reisaanbieders waarvan u producten via de Eventeam Group aankoopt. Houd er rekening mee dat deze leveranciers ook, indien nodig, contact met u kunnen opnemen voor aanvullende informatie om uw reisboeking te vergemakkelijken of om te reageren op een opmerking die u eventueel hebt gemaakt.

Derde partijen en/of externe leveranciers: die namens ons diensten of taken leveren, specifiek voor de behandeling van kredietkaarten, commerciële analyses, klantenservice, marketing, organisatie van opiniepeilingen en voor het voorkomen van fraude. We kunnen ook externe verkopers toestaan om namens ons gegevens te verzamelen, in het bijzonder, waar nodig, om de functies van onze website te realiseren of om de verspreiding van advertenties, die op uw interesses zijn afgestemd, te vergemakkelijken. Externe leveranciers hebben geen toegang tot uw gegevens en kunnen deze enkel inkijken om hun taken uit te voeren, en mogen aldus de gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken of delen.

Zakenpartners: met wie we gezamenlijk producten of diensten aanbieden. U zult weten wanneer een derde partij betrokken is bij de levering van een product of dienst, aangezien de betreffende naam naast de onze zal verschijnen. Indien u voor optionele services kiest, kunnen we uw gegevens, inclusief uw persoonlijke gegevens, met deze partners delen, zodat zij rechtstreeks per e-mail of per post contact met u kunnen opnemen over hun producten en diensten. Houd er rekening mee dat we de praktijken van deze externe zakenpartners met betrekking tot privacy niet kunnen controleren.

Referentiewebsites: indien u bent doorgestuurd naar een Eventeam Group website vanaf een andere website, kunnen wij uw gegevens delen met deze referentiewebsites, zodat zij, met uw voorafgaande toestemming, direct per e-mail of per post contact met u kunnen opnemen over hun producten en diensten. We hebben geen limiet gesteld betreffende het gebruik van uw gegevens met deze referentiewebsites. Daarom raden wij u aan om het privacy beleid van elke website die u doorverwijst naar de websites van de Eventeam Group te raadplegen.

Bedrijven binnen onze bedrijvengroep: We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met onze filialen die actief zijn in de reis- en vrijetijdssector, waaronder Eventeam Ideas en Eventeam Creativ. Deze uitwisseling machtigt ons, met uw voorafgaande toestemming, om u informatie te verstrekken over producten en diensten met betrekking tot activiteiten en reizen die u mogelijk interesseren. In het geval dat onze filialen toch toegang hebben tot deze gegevens, zullen deze de praktijken volgen die minstens even restrictief zijn als ons voorgeschreven Privacybeleid.

We kunnen uw gegevens delen: indien vereist door de wet, in de legitieme overtuiging dat dergelijke openbaarmaking noodzakelijk is om te voldoen aan wetten en wettelijke procedures. Indien we geloven dat een onderzoek nodig is, of om te voorkomen of actie te ondernemen tegen illegale of vermeende illegale activiteiten, om de rechten, eigendommen of veiligheid van de Eventeam Group, de website of de gebruikers van de website te beschermen en te verdedigen, in overeenstemming met onze Algemene Voorwaarden en andere contracten. In verband met een transactie binnen de groep, zoals de verkoop van een dochteronderneming of bijkantoor, een fusie, consolidatie of verkoop van activa of in het onwaarschijnlijke geval van een faillissement.

We kunnen ook anonieme of geaggregeerde gegevens delen met derden, waaronder adverteerders en investeerders. We kunnen adverteerders bijvoorbeeld vertellen hoeveel bezoekers onze website ontvangt of wat de namen van de populairste hotels en vakantiebestemmingen zijn. Deze gegevens bevatten geen persoonlijke informatie en worden gebruikt om inhoud en services te ontwikkelen, waarvan we hopen dat ze u zullen interesseren, en om de effectiviteit van onze advertenties te verifiëren.

6 - Hoe kan u toegang krijgen tot uw gegevens ?

U kunt ons vragen om toegang te krijgen tot de gegevens die we over u bewaren, deze te verwijderen of te wijzigen door een e-mail te sturen naar het adres dat is opgegeven in paragraaf N°1 "Verantwoordelijke voor het behandelen van de gegevens".

7 - Hoe zit het met cookies ?

Om ervoor te zorgen dat onze systemen uw apparaat herkennen en u alle functies te kunnen aanbieden, gebruiken wij 'cookies'. Wanneer u de websites van de Eventeam Group bezoekt en uw browser zodanig is ingesteld dat deze 'cookies' aanvaardt, geeft u aan dat u de producten en diensten van Eventeam wilt gebruiken en dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies en andere technologieën, zoals beschreven in dit informatieblad, en ons beleid ter bescherming van uw persoonlijke informatie.

Hieronder vindt u informatie over het wijzigen van uw browserinstellingen, zodat u wordt gewaarschuwd wanneer u nieuwe cookies ontvangt, en hoe u alle cookies volledig kunt uitschakelen.

'Cookies' en hoe wij ze gebruiken

'Cookies' zijn unieke identificatiegegevens die we overbrengen naar uw apparaat om ons systeem in staat te stellen uw apparaat te herkennen. We gebruiken ze ook voor functies zoals 'aanbevolen voor u' –producten, targeting van advertenties en om bij te houden welke producten u reeds gezien hebt. We gebruiken ook 'cookies' voor andere doeleinden, zoals het voorkomen van frauduleuze activiteiten en om de algemene veiligheid te verbeteren.

'Cookies' en browserinstellingen

In het Help-gedeelte van de meeste browsers wordt uitgelegd hoe u nieuwe 'cookies' kunt weigeren, hoe u een bericht kunt ontvangen dat hun ontvangst aangeeft of hoe u alle 'cookies' kunt uitschakelen. U kunt er ook voor kiezen om gelijksoortige gegevens die worden gebruikt door software die incidenteel is voor uw browser, zoals Flash-cookies, uit te schakelen of te verwijderen, door de instellingen van deze programma's te wijzigen of door de website van de uitgever van deze programma's te bezoeken.

8 - Zijn mijn persoonlijke gegevens beschermd ?

Wij beschermen de veiligheid van uw persoonlijke informatie wanneer deze wordt verzonden met behulp van Secure Sockets Layer Software (SSL), die de informatie die u invoert versleutelt voordat deze naar ons wordt verzonden. Bij de bevestiging van een bestelling, geven we alleen de laatste vier cijfers van uw kredietkaart weer. Wij verzenden wel het hele nummer naar het Franse Economisch Samenwerkingsverband (GIE-creditcard) tijdens de verwerking van de bestelling.

We handhaven fysieke en elektronische beveiligingsmaatregelen en back-up procedures in verband met het verzamelen, bewaren en vrijgeven van persoonlijke klantgegevens. Onze beveiligingsprocedures vereisen mogelijk dat u een identiteitsbewijs moet voorleggen vooraleer we uw persoonlijke informatie met u kunnen delen. De informatie van onze klanten wordt in Frankrijk gehost door de onderneming Online SAS.

Het is belangrijk om uzelf te beschermen tegen ongeoorloofde toegang tot uw wachtwoord en computer. Indien u een computer deelt, moet u zich na elk gebruik uitloggen.

9 - Wijzigingen in dit Privacybeleid

Deze versie van het Privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 21/05/2018.

In de toekomst kunnen we verplicht zijn om dit privacy beleid bij te werken. We zullen u op de hoogte brengen van belangrijke wijzigingen in dit privacy beleid door u een kennisgeving te sturen naar het e-mailadres dat u ons hebt verstrekt of door een opvallende melding op onze website te plaatsen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password