flamme.svg

Erkend agentschap voor de Olympische Spelen
sinds Londen 2012

star.svg

Officiële en exclusieve ticketverkoop,
verzekerde beschikbaarheid

lock.svg

Veilige online betaling, mogelijkheid tot betalen
in 3 termijnen voor uw verblijf zonder extra kosten

japan.svg

Kennis over Japan,
Hotline 7j /7

Geachte heer, mevrouw,

 

Wij willen u meedelen dat het Organisatiecomité voor de Olympische Spelen van Tokio 2020 (TOCOG) en de Japanse regering, vandaag in een officiële verklaring hebben aangekondigd dat buitenlandse toeschouwers jammer genoeg de Olympische Spelen van Tokio (23 juli tot en met 8 augustus 2021) niet zullen kunnen bijwonen.

 

U kunt het officiële persbericht van het TOCOG (www.tokyo2020.org) vinden via de volgende link:

https://tokyo2020.org/en/news/statement-on-overseas-spectators-for-the-olympic-and-paralympic-games-tokyo-2020

 

Als officieel agentschap van de Olympische Spelen voor België heeft Eventeam Live elke dag gewerkt in het belang van zijn klanten. In het bijzonder sinds de aankondiging van het uitstel, ongeveer een jaar geleden. Deze aankondiging blijft niettemin een teleurstelling voor alle supporters die de atleten wilden gaan aanmoedigen, alsook voor Eventeam dat sinds 2012 met de verschillende Nationale Olympische Comités samenwerkt.

 

Met de steun van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC), alsook van alle officiële agentschappen van de andere landen, hebben wij de Olympische Instellingen, het IOC en het TOCOG, evenals onze belangrijkste serviceproviders, om informatie gevraagd over de annulatievoorwaarden die van toepassing zijn op de tickets en bijhorende diensten die u via ons heeft gereserveerd.

Het is echter nog te vroeg om al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Wij willen u verzekeren van onze volledige inzet om deze uitzonderlijke situatie te beheersen. Al onze teams zijn momenteel gemobiliseerd om u bij te staan en u zo snel mogelijk concrete informatie te geven.

 

Wij zullen u op de hoogte te houden van de evolutie van de situatie en gezien het uitzonderlijke karakter ervan, alsook de huidige context (onze teams werken van thuis uit), kunnen wij u momenteel enkel per e-mail antwoorden. Gelieve ons via het volgende e-mailadres te bereiken: olympics@eventeam-group.be

 

Wij danken u voor uw begrip, uw vertrouwen en uw loyaliteit.

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Het hele team van Eventeam

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password